TGIF


Trevig kväll skulle jag vilja säga, ja och arcema drog hem till Julia sedan gick vi och köpte pizza o julmust och såg på x-factor då var arsema med också, och se på fan där va ju lillJulia, hon fick ju presentera bennys bidrag, fan va cåålt, sen svängde pappa förbi med en taxi för han var påväg hem från en friendo och hämta oss:) nu packas det för fullt planet mot landet myyyyyss går imorgon vid 11:D
 
 
JA Ä SÅ JÄVLA STOLT ÖVER DEJ JULIA SHIET ASSÅ 
 
 
HÄR ÄR JULIAS BLOGG: http://www.nattstad.se/saves

Dagens

Ska dra på ett möte nu chaooo


Starka chips med konstig namn


Tror att du har fått fel Moa:)

haha som sagt var jag tror du har fått fel Moa, om jag har något att säga om någon säger det ofta till personen också. Så nej jag tycker inte att jag snackar skit. Så nopenope, och har du hört rykten om mig så vet vi ju alla att de betyder att den personen snackar skit och mig, och verkar vara avis på mig. För man är bara avis på folk man prata skit om.

Piggelin är gott som godis

sitter och käkar piggelin, medan jag försöker måla naglarna. Tyckte jag behövde det efter att jag faktiskt hade öppnat fysik boken och börjat plugga inför no-provet imorgon, jippi...... sen så hade vi ju matteprov idag. Tur att det snart är helg igen:D
mosiggosing

Brace Yourself Fatness Will Come

Haha Min kära farmor är på besök och ska vara här till på onsdag så mat lär det bli haha...
 
 

LINNPINNISOMMARSKOGEN

vi har tråkigt nu ska vi ha bild dahh hitta en fanny picture den beskriver mitt liv, LOL  JK jag är alltid asglad dahhh
LINN I IN LÖÖV FANNY BITCHES GET CRAZY
 

Söndag i'm in love with you

Haha nej skoja bara. Söndag idag, och idag har jag tränat pluggat. Just nu sitter jag och kollar på face off och smaskar i mig B&J, alla ni som undrar tar jag tabletter så jag kan äta mjölk;)
Köpte de i fredags.


Bloggsvar1

Första delen utav våra svar:)


Bloggsvar1

Första delen utav våra svar:)


TICK TOCK

Sanden i timglaset börjar rinna ut klockan halv två inatt är frågestunden över och alla era frågor blir besvarade med ett videoinlägg.
VEM GÖMMER SIG BAKOM HATTEN?!:O 
 
 
 
 

Stockhölm:D

Häääj blooggeeenn! är i Stockholm nu:D tha fackk liksom mitt i veckan:D:D men ja gör typ inget, mammas tävling som hon skullle va med i blev inställd haha men jag har iaf varit i gallerian HEEELA dan och bara köpt en tröja haha, vi får se om det blir något mer imorgon, Nu på kvällen har jag varit hos mina keeeraa kusiner det var myyss:) ÄHMN ja har inte tagit nå bilder men det kanske kom nå imorn, ledsen för långt inlägg:]
 GLÖM INTE FRÅGA FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN!
//Ior
 

21 oktober min tur dag?

Hola amigos(:
Läste i förra frida tidningen att idag skulle vara min tur dag?:) kanske jag venne riktigt, fast saker har gått bra idag så jag antar det haha?. 
aja, det ända dåliga med dagen var att jag fick stressa sjukt för att hinna på träningen. Sedan så såg jag lite gossip girl. DET VAR NOG DET SÄMSTA MED HELA  DAGEN (kom jag på nu), eftersom nu när jag har sett alla 6 säsonger och avsnitt måste jag börja vänta tills de nya kommer ut och sånt är inte kul. Kanske ett ilandsproblem menmen. Vad ska jag göra nu när jag behöver sticka till slöjden?
Efter det så följde jag med pappa och vekohandla. Vilket jag tycker är super kul HAHA, för att då får man komma med förslag på vad vi ska köpa, vilken marabou som ska väljas osv. och sen så gillar jag även affären coop, den är så fin nuförtiden:)
Hade inte rikitgt tänkt att skriva ett sånt här långt inlägg men ibland blir det inre sim man har tänkt sig. 
 
Kom ihåg att fortsätta fråga frågor.
Mosinggosing
 

Frågestund

Eftersom att vi är ganska nya bloggare så tänker vi att ni kanske vill ha en liten frågestund så ni får veta mer om oss!?  
OM VI FÅR MER ÄN 30 FRÅGOR GÖR VI EN CHALLENGE.
 
tog bara en bild från goggel, så jag antar att det bara är att fråga på då.

Godmorgon Sverige

Idag har jag varit på stan med mamma och pappa sedan drog jag på fysträning som var fett kul men nu är jag ganska tröööött vann precis över Nicke med 5-1 på fifa så det var ju trevligt, nu ska ja Äta feeett med glass sen ska jag söövaa:D  
 
 
FRÅGESTUND KOMMER SNART BARA SÅ ALLA VET:D
 
 
 

Gissa vad det är för dag idag

Det är Moa-dagen, grattis på namnsdagen till mig jippi.
Förigeskladdkaka är det ända rätta denna dag:))))))))))))))

 mosinggosing

Wey

Haha vi drog chillen på ett astråkigt disco igår:(((


Konfaaaaa

Ska käka nu för att sedan dra mig bort mot konfa träff:)
Som alla vet så är det söndag vilket inbär att man måste få bort massa läxor, men eftersom jag har konfa träff och ska träna ikväll plus att jag verkligen inte får missa solsidan(!!) kan det bli en stressig söndag. Men vad gör det, man måste ju börja i tid så man orkar med veckan;)
Jag och ior var ganska coola ogår som var "lekledare" på ett kalas, HAHA(:
chaaao mosinggosing 
kör på på platta hår idag hihi vad busig jag är

10-1

Hellu alla glada(:
Idas match gick bra dom vann med 10-1 mot teg. 3 assist och 1 mål fick bli hennes facit för den matchen. Efter det drog jag mig ner på stan innan dom stängde. Fick med mig några små saker.
Ikväll ska jag och Ingrid vara "lekledare" för Ida och hennes kompisar. Lär ju bära av till någon annan också förhoppningsvis:) Ska ner till hemmakväll nu. seeeees, mosinggosing


vovvis

 
påväg ut med vovvisen zlatan, sedan är det ner på stan som gäller. Troligtvis bara en snabbis eftersom Ida har hockeymatch:) bjuuuuuder
och ja jag har duschat eftersom jag har tränat imorse.
mosiggosing

 

IorinThaHöws

Tjenisss, Jag var i Luleå från onsdag till torsdag med klassen och här är som picturez:D (ursäkta kvallan)
 
<------Tha fuck is that?! man skulle veva på en spak så for hennes bröst ut och hans hand upp hahah:o
 
 

11 år

Ikväll blir det släkt osv.
/Mosiggosing

Staistiken

Nämen, de är faktiskt några som kollade förbi igår, haha!
Det blev ju en ganska tydlig kurva när jag började berätta för ni alla att blogg ens fanns;) så det är bara att kika in fler gånger, och så här på morgonen är det faktiskt några som har kommit förbi och kollat. Även fast det inte är super många så är det ju några så här i en blogg start.
Nej jag brukar inte gå upp så här tidigt i vanliga fall, men det var ju min lillasysters födelsedag så vad gör man inte för henne. Annars brukar vi ha sovmorgon till 9.20, men idag klev jag upp som om jag skulle till skolan 8.10. Lägger in ett inlägg senare bara med bilder från hennes paketöppning nu på morgonen.
Mosinggosing(:

Nu händer det något...

precis som rubriken säger så fick äran att skriva första inlägget om det nu finns någon ära i det hela... Fast det kanske beror på att det är bara jag som kan lösenordet, haha:)
ni kanske vet vem jag är, om inte så håll utkik ifall jag skulle berätta om mig själv någon gång.
Att blogga är väl inte riktigt min sak men jag har ju sett att det brukas lägga u t vad man har köpt, så det blir väl min sak idag iallafall. Så detta har jag fått med mig hem den senaste veckan( ungefär inte riktigt den där usa grejen ska vara hel grå annars):

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.