GOTT NYTT ÅR!


¡Hola amigos!
Mois is back on track! Nej jag har inte varit utomlands;)
Jag vet att bloggandet har varit uruselt, men jag har haft fullt upp!
 
Då kanske ni undrar om det ens är möjligt att ha fullt upp på ett jullov? Det är möjligt för mig Moa Lundgren haha. Julafton var bara härlig och mysig. Precis som en julafton ska vara:D Fick det jag önskade mig och mer. Den bästa julklappen jag fick var nog från Ingrid, för den var supergullig och jättefin! Tänk att hon kom på det helt själv!
 
Dagen efter julafton var jag med Ingrid och Cornelia. Det var nog en av de bättre grejerna att jag fick träffa Cornelia igen! Hon bor i Stockholm nuförtiden (eller rättare sagt gjort de i cirkus 4 år), så det är alltid extra kul att få träffa henne när hon kommer. Hon var ju trots allt en av mina bästa vänner i 4:an, och de är hon fortfarande även om vi träffas sällan:)
Dagen där på var jag och Julia först av alla ner på Bikboks mellandagsrea, och då fick jag med mig ett par rosa mjukisar + ett nagellack.
 
Kom hem igår fårn Mora där jag, Ida och Lukas tävlade i tävlingen Morapinglan. De gick riktigt bra för oss alla tre, och det var en väldigt rolig resa. Tror aldrig att jag har skratta så mycket som jag gjorde på vägen hem, och då skrattade jag alltså otroligt mycket. Jag fick iallafall en rejäl magträning! Lukas och P-O var ett trevligt sällskap under resan. Under tvälingsdagarna fick jag äntligen träffa Olivia, Sofie, Emma och många många fler:)
 
Idag är det så kallade nyårsafton och jag hade tänkt spendera den med mina vänner uppe på övervåningen, sen kanske det bär ner på stan där vi klockslaget eller så. Bilderna där uppe är på de kläder jag hade tänkt ha på mig. Kanske lite tråkigt att ha en tröja och byxor, men min klänning har fortfarande inte kommit!!!! Den vita blusen jag har på mig glittrar lite iallafall:D 
 

Sista träningen för detta år blev ett lungt skidpass runt på milspåret på Nydala. Härligt, även om jag var trött efter helgens tävlingar.
 
Mosinggosing

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Awa & Benny Hult✌

Awa & Benny Hult✌


ÄLSKA

Åh älska alla låtar av imagine dragons❤❤❤❤


ITS TRICKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

GO JUL och hoppas ingen haft lika tråkig julafton som mig!
Kyrkan på morgonen var iaf mysig för då fick jag träffa Arcema, och mat är gott sen räddades julaftonen av mtvs Jerseyshore maraton hahaha;)
 
 
NYÅR BLIR BÄTTRE IAF!
 
// Iorr
 

let her go

försöker mig på att städa rummet, och det kan jag säga inte går så bra... De finns så mycket andra saker jag heldre gör. Idag har jag hunnit tränat med ett par trevliga killar, och sett julkalendern:D Det börjar nästan bli lite väl spännande... Däremot får vi se om jag hinner städ klart rummet så jag kan träffa några fler människor ikväll. TÄNK ATT OM TVÅ DAGAR ÄR DET JULAFTON!!! :D längatr sjukt mycket! Julen är kanske den bästa årstiden på året. De flesta blir då extra glada och snälla, och de skadar aldrig, hahha:)                                                        Igår bakade jag och Ingrid en kaka som Arsema åt upp, haha nej men vi spelade in ett klipp då som jag ska försöka redigera med mina datakunskaper (vet inte ens hur man byter bakrundsbild). Vi får se hur det går och om den dyker upp eller så:)
Mosinggosing 
 

godjul alla glada små barn:)

The Beauty & The Beasts

Busig jag är som lägger upp bilderna före jag skirver;)
Idag har vi iallafall fått jullov(!!!!!)vilket ha spenderats på stan med mina gulliga vänner. Runt 12 gick vi på Megazone och åt, och såklart var det bara gött. Fixat julklappar har jag också gjort, så nu var det nog färdigt med julklapparna(YES ÄNTLIGEN!) Just nu taggar jag julafton till tuseeeeen, och själva jullovet.
 
Ikväll ska jag vara med Arsema och Ior, eller det är dem jag vet som dyker upp en så länge.
 
Just nu kollar jag runt i skolkatalogen som vi fick igår. Kanske är det Umeås mest efterlägtade katalog? Jag personligen tycker det är as kul att kolla runt, och hitta folk man känner haha. Däremot är det inte lika kul att hitta sig själv... Jag ser jäääääääätterädd ut....
 
Zlatan började recis skälla, så jag antar att det är dags att lämna dator och gå ut med han(:
Mosinggosing
(om man kollar på mina tänder på det andra fotot ser det ut som om jag har vampyr tänder)
 
 

Gossip Girl

Har precis sett klart det absolta sista avsnittet av gossip girlnågonsin!!! Det är iallafall vad alla hemsidor där man kan se gossip girl. Det står att det var den sista episode, och det är helt otrligt! Gossip girl slutar! Jag börjadese det i sommras, och har tuggat mig igenom 6st säsonger. Det har de varit värt också! Vad ska jag nu gör när jag inte har något att göra? haha. Däremot var det ett välidgt bra avslut på hela serien, så det kändes hyfsat bra att säga hejdå till gossip girl:)                                                                                                               Idag har jag iallafall varit ner på stan för att köpa en spray till mina converse, men på väg så råka jag gå in i ******** där jag hittade julklappar åt mina vänner. Jag vet att jag och ingrid har sagt att vi inte ska köpa något till varandra, men det här var ingen stor grej och helt klart värd att köpa haha:) Sen ikväll har jag träning, så jag ska börja laga maten nu. cahhhhhhoooooooo                                                                                                                 mosinggosing                      

lite bilder från åren skadar aldrig:)
 
 
 

3 av 5 lektioner

Som ni kanske har märkt så bloggas det runt 22 på kvällen. Varför det då? Helt enkelt att det har hunnit hända något i ens liv då(: Så om ni ska kika förbi någn gång är det då som är den bästa tiden.
 
Livet i skolan idag var helt ok med tanke på att vi hade bara 3 av 5 lektioner, eftersom våran vikare glömde oss och våran engelska lärare trodde att vi började en timme senare. Ganska roligt att det hände en och samma dag.
Ikväll har det inte hänt så mycket. Svenska läxan gjordes, och ett träningspass genomfördes tummen upp för det:D
 
Imorgon är det tisdag om ni inte viste det (18/12), och de betyder sista dagen med lektioner!!!!!!!! Sjukt skönt. Längtar enormt efter jullovet, och julen. Kan ju också berätta att jag har köpt alla julklappar duktig som jag är:) Det ända som oroar mig nu är att min kläning inte har kommit, haha men det kanske inte är något stort probelm...
 
mosinggosing
 
ganska härlig bild från i höstas (orkade inte idag heller leta upp bilderna ifrån helgen:))

Kanske fått det gulligaste kortet i hela mitt liv och

Tjenamos alla små troll:)
Kan berätta lite kort och gott att min helg har då varit på topp.
Fredagen: Myskväll med familjen, hann se två filmer. En film som gick på 4:an och hetter Charlie St cloyd(tror jag), och den andra gick på 1:an. Filmen som gick på 1:an kanske var en av de roligaste jag har sett, eftersom huvudpersonen var sjukt rolig. Den handlade om en gubbe som hade tvångstankar, och sen blir han kär säger helt fel saker så att det blir komiskt. Riktigt sevärd, och den heter Livet från den ljusa sidan
 
Lördagen: Jag vaknade vid 9, och de första jag vaknade upp till var att det fanns ett paket på mitt golv. Detta paket har en anonym sändare eller vad man ska säga. I paketet fanns ett jätte gulligt kort, och ett par jätte gulliga örhängen. Verkligen superfint(ksk det gulligaste någon någonsin har gjort)! Jag har ju mina aningar om vem det är. Något jag kan helt fastställa är att det är en tjej som har skrivet det(syns på stilen), och resten kan ni räkna ut själva. Tänker verkligen inte pressa personen att berätta, men jag skulle tycka att det var kul ifall du där ute ändrade dig och vill berätta vem du är:) Det som stod inuti det fick ju mig på ett toppenhumör, så resten av dagen kunde bara bli bättre. Tyvärr missdade jag sprinten i Lycksele, för att jag hade konfa. Vi var inte så många där så jag lärde känna ludde ganska bra. Efter konfan bar det av mot Lycksele, för att fira min farfar som fyllde hela 75år. Vi åt på en sportbar, och sen så fortsatte kalaset hemma hos farmor&farfar = massor med tårta. Skulle jag få beskriva farfar med ett ord skulle det bli: coolsnubbe. Alltid kul att träffa dem, även kusinerna!
 
Idag: Fick jag vakna ännu tidigare än 9, eftersom klockan 9 skulle jag vara på Tannen. Lyckseles skidspår. Det fick även bli min första tväling för säsöngen, så nu är jag igång igen WIHOO! Själva loppet var på hela 5km, fast det ska jag ju åka hela året ut nu så bästa att vänja sig..:) Det kändes ganska segt när jag åkte, och efteråt fick jag en såndär känsla i halsen som att det bara river i en. Det brukar vara ett tecken på att man fortfarande inte är helt frisk, Vilket jag nog inte var heller. Men jag fick iallafall 600g Maraboumed mig hem som kunde käkas i bilen och sen vid soffan som jag spenderade resten utav kvällen i. Just nu känner jag för att gå och lägga mig eftersom jag är extremt trött(:
 
Tänkte slänga in massor utav bilderna imorgon istället, för jag orkar inte börja leta just nu haha:)
Mosinggosing
Han fick en cykeltröja utav oss i present, så i sommar behöver ni inte bli rädda om det svisar förbi en coolsnubbe när ni åker bli. Utan tänk isället: det där var nog mosinggosings farfar som körde ett A1 pass;)

IDAG OCH IGÅR

DET HÄR INLÄGGET ÄR HELT KLART VÄRT ATT LÄSA SÅ ALLA VET SPECIELT ANDRA DELEN.
 
 
Gårdagens matcher gick sådär, vi vann två och förlora en, men jag det var en kul dag iaf! fast sen när vi skulle åka hem så var det feta traffikolyckan längs vägen vi körde på och när vi kom dit var det typ brandbil ambulanser poliser och ja fett mycket haha ja trodde folk var typ döda och alla i vårt lag hade ju åkt för oss så ja var typ rädd fast samtidigt inte haha.. vi ringde runt till alla och alla bah nä men vi är hemma förrutom FRIDA som var i en av bilarna BUMBAMBUUUUÖÖÖUÖUMM nä men allt var lugnt ingen var skadad det var bara nån som hade typ kört i mitträcket först sen hade folk stannat sen hade nån jävel kommit och kört in i alla bilar så bilen bakom fridas bil var typ potatismos, aja, fett synd om frida men som tur var fick hon bara ont i huvudet men ja vad som helst hade kunnat hänt liksom.. det står om det på vk här 
 
IDAG: Har jag först vaknat tidigt för att gå till kyrkan och hjälpa till på småbarnens luciatåg, dom var jätte söta och sjöng väldigt gulligt haha, sen stod jag och arcema och gav dom korv efterråt, det var fett mysigt, efter det får jag hem och såg på nallepuh och jag och mamma började äntligen julpynta! så det känns ju bra att det är lite juligt här hemma nu iaf haha... efter det for jag och mamma på ica maxi och handlade, jag fattar inte varför men alla kolla askonstigt på mig när jag satt i vagnen, jag menar vadå brukar inte ni åka vagn när ni är och handlar med mamma eller?, ett liteet barn bah " MAMMA KOLLA DET SITTER EN VUXEN I VAGNEN" hur som helst sen såg jag och mamma på love actually och nu ska jag ut med hundis, ja nu har jag berättat om allt som hänt idag, jo juste kan ju tillägga att jag har haft cpont ihuvudet hela dan, annars vet ni allt nu ja precis mm GODNATT nu ger vi oss in på sista skolveckan:D:D:D:D:D:D
 
//bajselibajskorvD:
 

Vilket skratt...

Kusinens skratt slår allt, gulligt!


AHmenHEJ

Kolla va kreativt att leka lite sådär med stora och små bokstäver^^^^^^shiet, imorgon är det ju då futsalsammandrag i vännäs vilket btyder att jag måste upp äckligt tidigt i morgon, men det blir ju la kul ändå, kolla nu ska jag lägga ut en bild och bah NYTT IN I GARDEROBEN *daaaahhhhh*
Den är myyyyyysss och den är från Carlings och kostade 209 kr:) Blullulululubublublublulublblblblubulbulblu

trapphuset

Idag har jag fixat en present till min lillasyster snäll som jag är, hahaa. Sen har jag även köpt mig en klänning, eller rättare sagt beställt en. Något bra med denna dag var att bilden blev inställd så vi slutade klockan 14, ist för 15.10 vilket är helt okej för mig;) Ska snart börja byta om och sen börja bege mig bort mot fotbollsträningen:D mosinggosing
jussste vi har typ fått vattenskador i våran stora matsal, och den mindre ryms inte mer än 3 klasser i så vi fick äran att sitta i trapphuset ganska najjjssss (tråkigt inlägg)

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt

Helgen var fett med najssss, har hunnit med Laserdom, filmer, konfa och förstås älskade bikbok. Bikbok har en julkalender, så varje dag får man ett erbjudande och då i helgen hade de 2för1 på alla smycken vilket gjorde att jag vart tvungen att köpa😂 Jag har faktiskt inte tränat så mycket, fast det är bara för att jag har en sån där äckel förkylning som inte riktigt vill vara på min sida!

Idag hade vi idrott som vanligt, vi har fått busskort från skolan så vi ska kunna ta oss till IKSU. Nästan hela klassen åker buss dit, men sedan när vi ska hem tar alla typ olika bussar. Jag brukar försöka hinna med 5:an (den typ stannar utanför min dörr), vilket inte sker så ofta... Men idag råkade jag hoppa på 6:AN istället, och gissa när jag upptäckte det? Jo när jag var ute i självaste Röbäck. Det är typ så långt man kan komma från Haga! SJUKT PINSAMT(!!!!!) när Busschaffisen frågade om jag inte skulle hoppa av på sista hållplatsen vart de pinsamt så in i helvete. Jag hoppade iallafall av och tog 9:an på vägen tillbaka. Sen vart jag tvungen att gå från Vasaplan och hem, utan Marabou!!!!!!
Jag och bussar är inte några själsfrände precis, för bussen brukar alltid åka iväg precis när jag kommer. Funderar starkt på att börja åka taxi, eller varför inte limousine som i gossip girl? Jag skulle ju komma fram i tid och på rätt plats, kanske inte en så tokig idé trots allt?😍
Mosinggosing✌


My first and my last

Heej! Arsema som skriver. Första och troligen sista gången:) Hahaha nä
hahaha näe men jag är ingen bloggare precis, för lat;)
anywhooo, vi är just nu hemma hos Moa å ser på Jersey shore medanS vi väntar på X FACTOOOOOOoOR!!, på X Factor (Som börjar nu!) 
 
imorgon blir det LÄZEERDÖÖM!! 
Om ni vill va med så är det bara å ringa/kika Moa elr Ingrid:)

SVENSKA

Linn ChilliDillarrr på swedish, det är swag. Checka hennes blogg HÄR den är fabulös och hon är en fett het bloggare waallah.
 
 

HORSES

Everything feels asm when you've got horses on your booobs.
 


 
Köpte den i London på Forever21:D
 
 
 

Hemliga trappan i no salen


Moa dress

Idag har jag avkalrat ett engeska prov, och imorgon har jag teknik redovising om inge mindre än kudden. Hahahah.
Har iallafall kollat runt på lite klänningar och fastnade för denna älskling:
frågan är ju om man vill ha den i svart eller rött?
ett + i kanten får den för att den heter Moa Dress:D
Ikväll har jag träning så redovisingen måste bli klar nu!
Mosiggosing som saknar sin iooooor:(

WOOPLÖNDÖNWOOP

Har varit i London liksom, det var kung, för jag fick träffa min syster, och så fick man feta julkänslan av allt julpynt:D har varit lite sådär Bloggig och gått runt med min kamera, asstoltt jaoo:D
 
 
Jävla cpbilden blev uppochner när ja ladda upp den på blogg:(
 
 
Båda dom är på Towern även om det inte syns på andra riktigt
 
 
St Paul's Cathedral
 
Dom är från Oxford Street
Dom e från Piccadilly Circus
Ja o Ma sistahh I Covent Garden
Pappa Hannaaa
 
 
Dom sista utom bussen var från London Eye, Påvägen hem mellanlanda vi i oslo och i stockholm och på oslo åt ja på olearys dah fett gottttt, jag var typ bara i london i en dag så det ända jag han göra var att gå på typ primark och forever 21 så jag har bara köpt lite, ni kan få bilder om ni vill, det är bara ascoola kläder med djur på:D:D:D ny måste inte se dom om ni inte vill jag har inget behov att lägga upp dom men om ni känner bah åh ja vill inte stalka denhär bloggen om hon inte lägger upp dom så kan ja göra det;)
 
 
BAMSETOKKRAAAAAAAM ///  IOOORRR
 
 

Vissa studer i livet är glass perfekt.

måndag idag jaaaooo.
HIttade glass i frysen, och kände att de passa perfekt med engelska plugget jag nu har framför mig. Fast cvid klockan 19.00 blir jag fri och får dra mig bort mot fotbollsträning:DDDD
mosinggosing
 
 
 
 

Back on track

Åkte till saxnäs i torsdags efter mötet jag var på, så vi kom dit runt 1. Jobbigt att kliva upp på morgonen... Fast jag hade as kul därborta, så de gjorde ingeting!:) skönt också att få åka skidor för första gången på väldigt länge<3333
Såg nyss julkalendern, och åt kebabrulle.
Kebabnekajse levererar som vanligt(LLL)